Terugstuurbeleid

RETOUREN

Onze polis duurt 15 dagen. Als er meer dan 15 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we helaas geen terugbetalingen of omruilingen aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in de staat bevinden waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Het retourneren van bepaalde soorten goederen is niet toegestaan. Zo kunnen bederfelijke goederen, zoals etenswaren, bloemen, kranten of tijdschriften niet worden geretourneerd. Evenzo accepteren we geen intieme of hygiënische producten, gevaarlijke materialen of substanties, of ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Andere niet-retourneerbare artikelen:

  • Cadeaubonnen
  • Downloadbare software
  • Bepaalde producten voor gezondheid en persoonlijke verzorging

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een kwitantie of aankoopbewijs nodig.

Retourneer uw aankoop niet aan de fabrikant.

In sommige gevallen worden slechts gedeeltelijke terugbetalingen verleend: (indien van toepassing)

  • Boeken met duidelijke gebruikssporen
  • Cd's, dvd's, VHS-banden, software, videogames, geluidsbanden of vinylplaten die zijn geopend.
  • Elk item dat niet in de originele staat verkeert, beschadigd is of onderdelen mist om welke reden dan ook die niet te wijten is aan onze fout.
  • Elk artikel dat meer dan 15 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen (indien van toepassing)

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We laten je ook weten of je terugbetaling is goedgekeurd of geweigerd.

Indien goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt uw oorspronkelijke creditcard of betaalmethode binnen enkele dagen automatisch gecrediteerd.

Vertraagde of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, aangezien het enige tijd kan duren voordat uw terugbetaling officieel verschijnt.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Aan het boeken van een terugbetaling gaat vaak een verwerkingstijd vooraf.

Als je al deze stappen hebt voltooid en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via: door HIER te klikken.

Artikelen in de uitverkoop of in de uitverkoop (indien van toepassing)

Alleen normaal geprijsde artikelen worden gerestitueerd. Aanbiedings- of actieartikelen zijn dat helaas niet.

Ruilen (indien van toepassing)

We vervangen alleen artikelen die oorspronkelijk defect of beschadigd waren. Als u de uwe wilt vervangen door hetzelfde artikel, e-mail ons dan op en klik HIER en stuur je artikel naar: BRUGSESTEENWEG 285, KUURNE 8520, België.

Geschenken

Als het artikel op het moment van aankoop als cadeau is gemarkeerd en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeautegoed dat gelijk is aan de waarde van het geretourneerde artikel. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt u per post een cadeaubon toegestuurd.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd op het moment van aankoop, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden met de bedoeling het later aan jou te geven, sturen we de terugbetaling naar haar en zij dan weet je dat je haar cadeau hebt teruggegeven.

Verzending

Om uw product te retourneren, moet u het naar het volgende postadres sturen: BRUGSESTEENWEG 285, KUURNE 8520, België.

De verzendkosten voor het retourneren van uw artikel zijn voor uw rekening. Ze zijn niet restitueerbaar. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is om uw geruilde product te ontvangen variëren.

Als u een artikel verzendt met een waarde van meer dan € 75, raden we u aan een traceerbare verzendservice te gebruiken of uw zending te verzekeren. We kunnen niet garanderen dat we het geretourneerde artikel zullen ontvangen.