FAQ - Veelgestelde vragen

Wat houdt de garantie op jullie producten in?

Al onze producten zijn gegarandeerd voor 1 jaar, inclusief arbeid en vervangingsonderdelen. We zetten ons in om kwalitatieve service en ondersteuning te bieden voor al onze producten.


Hoe zorgen jullie voor de kwaliteitscontrole van de machines?

Alle machines worden vóór levering aan de klant leeg getest in ons onderhoudsbureau in Kuurne. Dit zorgt ervoor dat elke machine voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Na levering voeren we een tweede test uit samen met de klant, deze keer met koelmiddel, tijdens de uitleg en training van de klant. Dit garandeert niet alleen dat de machine perfect functioneert, maar zorgt er ook voor dat onze klanten volledig vertrouwd raken met de werking en het onderhoud van het apparaat.


Hoe wordt het onderhoud van de machines geregeld?

Voor het onderhoud van de machines beschikken we over alle benodigde onderdelen die rechtstreeks uit Italië komen, en over onze eigen technici. Dit zorgt ervoor dat we een snelle en efficiënte service kunnen bieden voor het onderhoud en de reparatie van uw airco vulstations.


Welke verzendtijden hebben jullie voor jullie producten?

We nemen 2-4 dagen om uw bestelling te verwerken en 1 - 3 weken om het u te leveren.


Verzenden jullie wereldwijd?

Ja, absoluut. We leveren wereldwijd.


Van waar versturen jullie mijn product?

Onze onderhoudsdienst bevindt zich in Kuurne, België. Indien er geen voorraad is, komt onze goederen uit Italië.


Geven jullie informatie over tracking/volgen van het product?

Ja, wacht 3 dagen na uw bestelling en vraag ons via e-mail op door HIER te klikken


Er ontbreken artikelen uit mijn bestelling, wat is er aan de hand?

Onze producten worden afzonderlijk verzonden volgens uw bestelling. Als deze bijvoorbeeld artikelen bevat uit twee verschillende magazijnen, zal er dus twee leveringen zijn. De rest van de bestelling zal waarschijnlijk binnenkort aankomen.


Ik heb een beschadigd artikel ontvangen. Wat kan ik doen?

Het spijt ons te horen. Stuur ons gewoon een afbeelding van het beschadigde artikel in kwestie naar het e-mailadres: door HIER te klikken en we zullen zo snel mogelijk een vergelijkbaar artikel verzenden.


Waar bevinden jullie je?

Wij zijn gevestigd in Kuurne, in België


Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Waarom duurt het zo lang?

Onze excuses voor de vertraging. Soms kan internationale verzending langer duren dan verwacht vanwege douaneprocedures. U kunt echter uw bestelling volgen en op elk moment zien waar hij zich bevindt. Als u nog steeds hulp nodig heeft bij het volgen van uw pakket of als u feedback wilt geven, neem dan contact op met onze klantenservice via HIER.


Hebben jullie een retourbeleid?

We doen ons best om alle problemen op te lossen die onze klanten kunnen tegenkomen met hun onlineaankopen. Als je toch een terugbetaling wilt voor je bestelling, kunnen we dat natuurlijk doen, mits de aanvraag binnen 15 dagen na besteldatum wordt gedaan en de betreffende producten niet in de aanbieding zijn. Voor meer informatie, raadpleeg ons retourbeleid op de pagina van ons retourbeleid.